اسپيدكنترل و بردهای تقسيم ولتاژ {جلسه هجدهم}

دوست عزیز برای دیدن ادامه این مطلب لازم است که ابتدا دوره را خریداری نمایید. لطفا دوره مربوطه را از گزینه های زیر انتخاب کنید :

 

 

 

 

 

 

 

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید

57 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • سلام آقای قاسمی.من یه موتور براشلس emax گرفتم با اسپید کنترلر .زمانی که راه اندازی میکنم ابتدا صدای موزیکال اولیه پخش میشه .و بعد صدای تک بوق کوتاه به فاصله زمانی یک ثانیه پخش میشه و قطع نمیشه.
    من برای تست از باتری لیتیومی یونی سه سل و همینطور از یه منبع تغذیه ترانسی با ولتاژ متغیر ۵آمپری با چند سطح ولتازی تا ۱۵ ولت چک کردم اما صدای تک بوق قطع نمیشه .به نظر شما اشکال کار من کجاست؟؟؟؟؟
    با تشکر

    • سلام جناب صادقى
      دقيقا ذكر بفرمائيد هدف تان از انجام تست فوق چيست؟ لطفا عكسى از اتصالات مربوطه ارسال كنيد.
      با سپاس

  • سلام جناب آقای قاسمی.من یه هلیکوپتر با موتور براش دارم و میخوام موتور اون رو با براشلس تعویض کنم چندین ویدئو از یوتیوب دیدم که اومده بود دو سیم اصلی موتور براش رو به یک قطعه وصل کرده و خروجی اون قطعه که سه سیم داشت دو به سیم های کنترل اسپید کنترل وصل کرده بود و کار راه افتاد میخواستم بدونم اسمه اون قطعه واسط چی هست یا راه دیگه ساده تری هست یا نه .ممنون میشم رارهنمایی بفرمایید

        • سلام مجدد
          در مورد بردهايى كه به منظور استفاده در موتورهاى براشلس تهيه شده اند تمامى آيتم ها به صورت يكجا در يك برد به نام ALL in One مى باشد. حال براى استفاده از اين برد در موتورهاى براشلس نياز است كه شما از يك مبدل براش به براشلس استفاده كنيد زيرا سيگنال خروجى از اين برد فقط براى موتور براش است و دو سيم بيشتر ندارد كه در شكل نيز نشان داده شده است. در حقيقت خروجى اين دو سيم كه يك سطح ولتاژ مى باشد توسط مبدل براش به براشلس اندازه گيرى شده و مقدار آن را به اسپيدكنترل مى گويد. مثلا مى گويد در حال حاضر سيگنال روى 1.3ميلى ثانيه است. حال اسپيدكنترل متناسب با اين سيگنال 1.3ميلى ثانيه كه از سمت ما(راديوكنترل) دستور داده شده است را به ماسفت هاى موجود بر روى اسپيدكنترل اعلام مى كند و ماسفت ها نيز متناسب با اين سيگنال ميزان جريان مورد نياز را به موتور براشلس مى رسانند. كارى كه اين مبدل مى كند اين است كه سيگنال خروجى از برد را به اندازه گيرى مى كند و به اسپيدكنترل اعلام مى كند. در شكل زير سعى كرده ايم اين مفهوم را به صورت شفاف نشان دهيم. باز هم هر نكته نامفهومى بود بيان نمائيد تا پاسخ متناسب داده شود.
          در پناه حق باشيد.

          • آقا خیلی ممنون کمک بزرگی کردین .یه زحمت دیگه و البته آخرین درخواست ، خیلی دنباله این مبدل گشتم ولی چیزی پیدا نکردم جایی رو سراغ دارین که این مبدل رو موجود داشته باشه؟

          • خواهش میکنم جناب غلامی. در مورد خرید این مبدل باید خدمتتون عرض کنم که با توجه به اینکه در حال حاضر فروشگاههای داخلی موجودی ندارند میتوانید به عنوان یک پروژه بر روی ساخت آن تمرکز کنید.

  • ممنون از پاسختون
    اقای قاسمی به نظرتون یک اسپید کنترل ۴۰ امپر برای دو‌موتور فانتوم سه(kv960) کافیه؟
    و اگه با این دو موتور که پره فانتوم ۲ روشون نصبه میشه یک هواپیمای مدل درست کرد؟
    اگه میشه نهایت وزن هواپیما باید چقد باشه؟
    وزن فانتوم سه ۱۲۰۰ گرمه البته با چهار موتور
    الان که دو موتوره یعنی میشه وزن هواپیمای مدل تا ۶۰۰ گرم باشه درسته؟

    • سلام و احترام
      براى تعيين وزن دقيق قطعات نيز مى بايست به صورت دقيق معلوم باشند. اگر فقط دو موتور متفاوت است كه كافى است وزن دو موتور كاسته شود كه به وزن دقيق برسيد و صحيح است.

  • سلام
    میشه بدون اسپید کنترل موتور‌براشلس را راه اندازی کرد
    فقط به وسیله آردینیو و پتانسیومتر و ده باطری موبایل 3.8v و 3000mlA که به صورت سری به هم وصل باشن که میشه 30A و 3.8v ؟
    و برد اردینیو تا چقد تحمل جریان و ولت رو داره؟
    ممنون از سایت مفیدتون

    • سلام و احترام
      برای جواب به این سوال کافی است که با ساختار یک اسپیدکنترل آشنا شوید. همانگونه که می دانید کار اسپیدکنترل جریان دهی به موتورها با تعویض قطبیت است که با یک هسته مرکزی صورت می گیرد. حال شما می توانید با استفاده از یک آردوینو که به عنوان هسته مرکزی عمل کند و تعدادی ماسفت برای انجام سوئیچینگ این کار را انجام دهید. آردوینو به تنهایی نمی تواند سوئیچینگ جریان را برای موتورهای شما انجام دهد. میزان تحمل ولتاژ و جریان برای بردهای مختلف متفاوت می باشد.
      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید