كاربرد شتاب سنج {جلسه بیست و یکم}

دوست عزیز برای دیدن ادامه این مطلب لازم است که ابتدا دوره را خریداری نمایید. لطفا دوره مربوطه را از گزینه های زیر انتخاب کنید :

 

 

 

 

 

 

 

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید

26 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • سلام و خدا قوت
    برای تشخیص نقطه ی اوج یه پرتابه بهتره از چه ماژولی استفاده کنیم؟
    استفاده فقط از شتابسنج کافیه؟

      • جسم پرتاب شده رو تو فیزیک دبیرستان پرتابه می گفتیم
        ممکن چرخش به دور خودش هم داشته باشه

        • با سلام
          برای تعیین نقطه اوج اگر به جسم مورد نظر GPS وصل باشه که به راحتی مشخص می شود و نقطه هم دقیق است ولی در صورتی که قصد دارید فقط ازشتاب سنج استفاده کنید باز هم می توانید اینکار را انجام دهید و استفاده از شتاب سنج به تنهایی کافی است.
          موفق باشید

  • با سلام واقعا جا داره از مطالبی که برای آموزش کواد گذاشتین تقدیر وتشکر کنم.کمتر سایتی رو دیدم که اینطور دلسوزانه مطالب آموزشی رو در اختیار علاقه مندان قرار بده.باز هم ممنون

  • با سلام ؛ در شکل 2 وقتیکه با شتاب G بسمت پایین حرکت کنید برایند شتاب صفر خواهد شد که در شکل 2 به اشتباه بسمت بالا نشان داده شده است.

    • سلام
      در شکل 2 برای قسمت سمت راست که آسانسور با شتاب g به سمت بالا حرکت می کند شتاب وارده به فرد برابر صفر خواهد شد چون شتاب آسانسور با شتاب جاذبه برابر است و در قسمت سمت راست تصویر که آسانسور ساکن است فقط شتاب جاذبه به فرد وارد می شود. در حالتی که شما ذکر کردید شتاب 2g می شود زیرا شتاب جاذبه با شتاب رو به پایین آسانسور هم جهت است و مجموع آنها 2g می شود.
      موفق باشید.

  • با سلام و تشکر از شما
    تصویری که در ابتدا قرار دادید مربوط به فضا پیما نیست بلکه هواپیمایی است که در مدت چند ثانیه در گرانش 0 قرار می گیرد. لطفا تصویر بهتری را جایگزین نمایید.

    توضیحات بیشتر در مورد این هواپیما:
    http://www.iranhavafaza.com/index/article/1504

    • سلام دوست عزیز
      این تصویر با تصویری که لینک دادید کاملا نامرتبطه و عکس ها هم فرق داره.به نفرات و جنسیت افراد و محیط داخل کابین دقت کنید.
      ممنون از توجهتون
      منتظر نظرات خوبتون هستیم

دیدگاهتان را بنویسید