فانتوم 4 پرو پلاس {بخش چهارم}
مقدمه
در بخش چهارم از سرى جلسات بررسى محصولات DJI قصد داريم در مورد دو مدل فانتوم 4 پرو و “فانتوم 4 پرو پلاس” بحث كنيم. براى دسترسى به سه جلسه برگزار شده از لينك هاى زير استفاده كنيد:
- بررسى كوادكوپتر فانتوم 4{بخش اول}
- بررسى كوادكوپتر فانتوم 4{بخش دوم}
- راهنماى خريد فانتوم 4 پرو و مقايسه آن با فانتوم 4 {جلسه سوم}
ابتدا نمايى از دو كوادكوپتر فانتوم 4 پرو و فانتوم 4 پرو پلاس را در زير مشاهده مى كنيد:
همانطور كه در تصوير مشاهده مى كنيد اين دو كوادكوپتر از نظر ظاهرى كاملا شبيه به هم هستند و البته از نظر داخلى و ساختارى نيز كاملا شبيه به هم هستند. بنابراين ابتدا از جلسه سوم مشخصات فانتوم 4 پرو را مطالعه كنيد تا با ويژگى هاى فانتوم 4 پرو پلاس نيز آشنا شويد. [post_shop]
تنها تفاوت اين دو مدل در ريموت كنترلرهاى آنها مى باشد كه باعث شده است متفاوت باشند. در زير مشاهده مى كنيد كه فانتوم 4 پرو پلاس داراى يك صفحه نمايش همراه با فرستنده مى باشد ولى در فانتوم 4 پرو اين آپشن موجود نيست و فرستنده به صورت خام به شما تحويل داده مى شود.
از آنجايى كه فرستنده فانتوم 4 پرو به صورت خام ارائه مى شود شما مى توانيد هر گوشى يا تبلت را در قسمت هولدر قرار دهيد و از آن استفاده كنيد. كه شايد براى بسيارى از افراد يك مزيت باشد. در تصوير زير مشاهده مى كنيد كه اگر يك گوشى موبايل هم اندازه صفحه نمايش فانتوم 4 پرو پلاس به فانتوم 4 پرو اضافه كنيم از لحاظ ظاهرى يكسان مى شوند ولى تفاوت هاى داخلى ديگرى نيز دارند كه در ادامه به آن مى پردازيم.
لازم به ذكر است كه حافظه داخلى تبلت همراه فرستنده فانتوم 4 پرو پلاس 16 گيگابايت مى باشد كه 9.5 گيگابايت آن آزاد مى باشد. صفحه نمايش آن داراى شفافيت بسيار بالايى است(1,000cd/m2) و با داشتن يك صفحه 5.5 اينچى ورزولوشن 1920*1080 پيكسلى كيفيت بسيار بالايى را ارائه مى كند. با توجه به اينكه پرواز در محيط هاى بيرون هميشه به عنوان يك معضل براى بيشتر صفحه نمايش ها مى باشد و از آنجايى كه شفافيت اين صفحه نمايش دو برابر بيشتر از گوشى ها موبايل معمولى است به راحتى مى تواند در زير نور آفتاب تصاوير را به نمايش بگذارد. بنابراين اگر از اين دست كاربرانى هستيد كه نياز به پرواز زياد در معرض نور آفتاب داريد و قصد فيلم بردارى و عكس بردارى داريد بهتر است از فانتوم 4 پرو پلاس استفاده كنيد زيرا بسيار بهتر از تبلت ها و گوشى هاى ديگر عمل مى كند.
نكته دوم اينكه اگر از اين دست كاربران هستيد كه مشغله زيادى داريد و البته ساعت پروازتان نيز زياد است بهتر است از فانتوم پرو پلاس استفاده كنيد زيرا ريموت كنترل آن علاوه بر اينكه حجم كمترى دارد نيازى به اتصال كابل و … ندارد و با يك سوئيچ روشن مى شود. در زير مشاهده مى كنيد كه براى راه اندازى ريموت فانتوم 4 پرو پلاس نياز به اتصال و نصب تبلت و كابل همراه آن داريد.
سوال: مدت زمان پرواز با كدام ريموت كنترل بيشتر است؟
جواب: باترى فرستنده فانتوم 4 پرو پلاس با 5 ساعت زمان دوام در حين پرواز گوى سبقت را از نسل قديمى خود ربوده است پس باترى با ظرفيت بالاترى نسبت به فرستنده نسل قبلى خود دارد.
مقايسه پورت هاى ريموت كنترل فانتوم 4 پرو پلاس با فانتوم 4 پرو
پورت هاى تعبيه شده بر روى اين دو ريموت كنترل نيز متفاوت مى باشد. تفاوت اصلى نيز تعبيه شدن يك پورت HDMI و يك پورت ممورى بر روى ريموت كنترل فانتوم 4 پرو پلاس مى باشد و باعث شده است كه شما بتوانيد ريموت كنترل را به هر صفحه نمايشى كه پورت HDMI را پشتيبانى مى كند متصل كنيد و از مزاياى آن بهره ببريد كه اين امر مى تواند در زمين پرواز باشد يا اينكه در خانه باشد.
[/post_shop]
سوال: آيا ريموت كنترل فانتوم 4 پرو پلاس قابليت اتصال صفحه نمايش هاى ديگرى همانند تبلت ها و گوشى هاى اندرويد يا IOS را داراست؟
جواب: خير
سوال: آيا مى توان صفحه نمايش نصب شده بر روى ريموت كنترل فانتوم 4 پروپلاس را از آن جدا نمود و به جاى آن از تبلت ديگرى استفاده كرد؟
جواب: خير
این جلسه هم به پایان رسید. برای اطلاع از جلساتی که در آینده بر روی سایت قرار داده می شود و همچنین مطالبی که در کانال ما منتشر می شود می توانید ما را در محیط های مجازی دنبال کنید:
دیدگاهتان را بنویسید